Speedy Skiroller
 

Speedy ski roller on yrityksemme lippulaiva ja suunniteltu erityisesti ammattikäyttöä silmälläpitäen. Vaihdettavilla terillä varustettu kuviokone mahdollistaa kuvion kuin kuvion suksen pohjaan ja tukeva ABS-muovirunko kestää kovaa kohtelua myös pakkasessa. Käyttö on helppoa, eikä onnistuneen kuvion aikaansaamiseen haaskaudu aikaa.

Toiminnan salaisuus

Ski Rollerin terä sekä pyörii että liukuu suksen pintaa vasten tehokkaan vaihteistovälityksen ansiosta. Laitteen iso kumirulla pyörii suksen pohjan mukana pyörittäen samalla vaihteiston kautta kytkettyä kuvioterää. Terä siis pyörii etenemissuuntaan nähden vastakkaiseen suuntaan, kuten pyöröhöylä puuta vasten.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että laitteen tekemät urat suksen pohjassa ovat tiiviitä ja tarkkaan piirtyneitä, jolloin ne kestävät pitkään ja vastustavat mahdollisimman vähän liikettä. Selkeillä kuvioilla maksimoidaan ilmavirran pyörteily suksen pohjassa. Erityisen jämäkät sivuohjurit keskittävät laitteen tukevasti suksen keskilinjalle, jolloin kuvio piirtyy suorana pohjaan.

Lumen ominaisuudet muuttuvat lämpötilan mukana, minkä vuoksi myös paras kuviointi muuttuu kelien mukaan. Kuvioterien vaihto on helppoa, eikä toimenpide vaadi erikoistyökaluja - uusi terä loksahtaa paikalleen muutamassa sekunnissa.

Varusteet

Saat kuviokoneen perustoimituksen mukana kolme erityyppistä terää vaihtelevia kelityyppejä varten. Voit hankkia lisävarusteteriä enemmän ja kokeilla eri vaihtoehtoja sääolosuhteiden perusteella. Tällä hetkellä terävalikoimamme kattaa noin 30 usein käytettyä kuviota. Voit mm. työstää pelkkää suksen olasta tai tehdä monirivistä havukuviota useampiolaksisia suksia varten (mm. Rossignol). Avustamme halutessasi sopivan kuvion valinnassa ja annamme vinkkejä kuvioinnin hienosäätöön.

Kuviokoneemme perustoimitukseen kuuluu myös suksisikli ja suksen olastikku, joita myydään sivuillamme myös erillisinä. Koko setti toimetaan tukevassa pehmustetussa säilytyslaatikossa, joka on helppo ottaa mukaan ja jossa sekä kone että terät säilyvät hyvässä suojassa kolhuja vastaan.

Pitkäikäinen hiihtokumppani

Vaikka Speedy on alunperin suunniteltu kilpakäyttöön, se soveltuu hyvin myös aktiivihiihtäjälle. Ominaisuudet riittävät varmasti, mutta käyttö on silti helppoa kenelle tahansa. Laite kestää oikein käsiteltynä eliniän, ja tarvittaessa neuvontaa ja varaosia saa valmistajalta, Muovi-Set Finland Oy:ltä.

Speedy ski roller on täysin kotimaassa valmistettu tuote, jonka tuotannossa on hyödynnetty ammattitaitoista suomalaista tietotaitoa suunnittelupöydiltä aina loppukasa- ukseen saakka. Annamme ylpeänä Ski Rollerille kolmen vuoden takuun. Materiaalisen tuen lisäksi olemme kiinnostuneita kehittämään laitteitamme asiakkaidemme omien kokemusten pohjalta ja haluamme auttaa sinua laitteen käyttöön sekä yleisesti voiteluun liittyvissä kysymyksissä. Haluamme tuotteemme tuovan sinulle oikeaa etumatkaa vuosiksi eteenpäin.


 
 
Suomi Saksa Englanti Ruotsi Venäjä